Τι είναι τεντωμένη επίδειξη φραγμών LCD;

August 8, 2023
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι είναι τεντωμένη επίδειξη φραγμών LCD;

Τι είναι η LCD οθόνη;

Οι οθόνες LCD με τεντωμένες ράβδους μπορούν να έχουν διάφορες αναλογίες όψεως, που συνήθως κυμαίνονται από 16: 3 έως 32: 9 ή ακόμη μεγαλύτερες.Αυτές οι οθόνες χρησιμοποιούνται συχνά σε εφαρμογές όπου ο χώρος είναι περιορισμένος ή απαιτείται ένας μοναδικός παράγοντας μορφήςΒρίσκουν εφαρμογές σε τομείς όπως η ψηφιακή σήμανση, τα συστήματα μεταφορών, οι οθόνες λιανικής πώλησης και άλλες εξειδικευμένες ρυθμίσεις.
Τέτοια όπως τα πινακίδες πληροφοριών για τις δημόσιες μεταφορές, οι οθόνες στην άκρη των ράφων των καταστημάτων λιανικής πώλησης ή οι βιομηχανικοί πίνακες ελέγχου.

Πώς έφτιαξε η ΒΕΤΟ την οθόνη με την τεντωμένη μπάρα;

Η ΒΕΤΟ έχει κυριαρχήσει στην τεχνολογία κοπής οθόνων, και μπορεί να κόψει το μήκος και το πλάτος της αρχικής μεγάλης κλίμακας οθόνης,ώστε να προσαρμόζονται σε σενάρια χρήσης με περιορισμένο χώρο ή που απαιτούν μοναδικά σχήματαΗ κατάσταση χρήσης αποστέλλεται στους πελάτες μας.Έτσι παρέχουμε 1-3 χρόνια εγγύηση για τις ταινίες μας., ώστε οι πελάτες να μπορούν να αγοράζουν και να χρησιμοποιούν με εμπιστοσύνη.

 

Σύντομη παρουσίαση των σενάριων εφαρμογής της εικονικής οθόνης LCD.

Χρησιμοποιείται κυρίως από τους πελάτες μας για τις επιφάνειες λιανικής πώλησης για να πουλήσουν τα προϊόντα τους.Η οθόνη της μπάρας είναι σαν ένα νέο οδηγό αγορών στο κατάστημά σας, μέσω των πολυμέσων υλικών που έχετε διαμορφώσει, μπορείτε να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της πλατφόρμας τρίτου μέρουςΑλιμπάμπα.Διεθνής Σταθμός, έχουμε λειτουργήσει σε αυτή την πλατφόρμα για περισσότερα από δέκα χρόνια