Dongguan VETO technology co. LTD

  • Κίνα Dongguan VETO technology co. LTD Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Dongguan VETO technology co. LTD Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Dongguan VETO technology co. LTD Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Dongguan VETO technology co. LTD Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Dongguan VETO technology co. LTD Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Dongguan VETO technology co. LTD Εταιρικό Προφίλ
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Εξαγωγέας, Πωλητής
Μάρκες: ΒΕΤΟ, V2
Αριθμός Υπαλλήλων: 80~120
Ετήσιες πωλήσεις: 18000000-30000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2012
Εξαγωγή pc: 70% - 80%

Εισαγωγή

Η Co. τεχνολογίας ΒΕΤΟ, ΕΠΕ, που καθιερώνεται το 2012, είναι ένας επαγγελματικός κατασκευαστής ψηφιακής επίδειξης LCD που συμμετέχεται στην παραγωγή, την πώληση και την υπηρεσία. Το ΒΕΤΟ καλύπτει έναν τομέα 3000 τετραγωνικών μέτρων και περίπου 100 employees.VETO έχουν πάνω από 25 ομάδες ανάπτυξης προϊόντος και τους δομικούς μηχανικούς. Το ΒΕΤΟ έχει την πλούσια εμπειρία στην εμπορική βιομηχανία επίδειξης LCD. Οι ετήσια πωλήσεις υπερβαίνουν $20 million.VETO που τα κύρια προϊόντα περιλαμβάνουν το διαφημιστικό φορέα, όργανο ελέγχου CCTV, τηλεοπτικός τοίχος LCD, περίπτερο οθόνης αφής, προσαρμοσμένη εμπορική επίδειξη LCD. Το ΒΕΤΟ μπορεί να προσαρμόσει τις επιδείξεις από 5 έως 100 ίντσα. Εκτός αυτού, το ΒΕΤΟ που κάνει τις μεγάλες προσπάθειες να αναπτυχθούν τα νέα προϊόντα για να συναντήσει τα διαφορετικά προϊόντα requirements.VETO πωλεί καλά στις ΗΠΑ, UK, Γαλλία, Γερμανία, Ντουμπάι, Μαλαισία, Βραζιλία, το εργοστάσιο etc.VETO είναι κάτω από την πιστοποίηση του ISO 9001. Πολλά από τα προϊόντα μας πιστοποιούνται επίσης, από το CE, το Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας, τη FCC και RoHS .VETO που αφιερώνονται στον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και η στοχαστική εξυπηρέτηση πελατών, έμπειρα μέλη προσωπικού του ΒΈΤΟ είναι πάντα διαθέσιμη για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας και να εξασφαλίσει πλήρη ικανοποίηση πελατών. Εμμένοντας στην επιχειρησιακή αρχή των αμοιβαίων οφελών, που αφιερώνεται στον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και τη στοχαστική εξυπηρέτηση πελατών, τα πεπειραμένα μέλη προσωπικού μας είναι πάντα διαθέσιμα για να συζητήσουν τις απαιτήσεις σας και να εξασφαλίσουν πλήρη πελάτη satisfaction.VETO είχαν μια καλή φήμη μεταξύ των πελατών μας λόγω των τέλειων υπηρεσιών, των ποιοτικών προϊόντων και των ανταγωνιστικών τιμών μας. ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ επίσης τον ευπρόσδεκτο cOem και τους ευπρόσδεκτους πελάτες ODM orders.VETO θερμά από για να συνεργαστεί στο εσωτερικό και στο εξωτερικό με μας για την κοινή επιτυχία.

Κίνα Dongguan VETO technology co. LTD Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Dongguan VETO technology co. LTD Εταιρικό Προφίλ 1

Ιστορία

Η Co. ΕΠΕ τεχνολογίας ΒΕΤΟ, που καθιερώνεται το 2012, έχει κάνει τα μεγάλα επιτεύγματα μέσα σε ένα έτος ενώ επεκταθείσα αγορά.
Το 2014, όχι μόνο προωθήσαμε το νέο διαφημιστικό φορέα LCD, αλλά περάσαμε και πήραμε πολλές πιστοποιήσεις, όπως να εξετάσουμε την έκθεση του ερευνητικού κέντρου της Σαγκάη τρίτον, Υπουργείο δημόσιου Securit, ISO9001, το οποίο καθιστά το προϊόν μας πιό αξιόπιστο.
Το 2015, κάναμε πολλά επιτυχή προγράμματα: εξαγόμενο υπαίθριο περίπτερο batch στο UK υπογεγραμμένη ενός έτους συμφωνία συνεργασίας με μια ινδική επιχείρηση κερδημένο υπαίθριο πρόγραμμα του βιομηχανικού πάρκου Huawei αποκτημένο πρόγραμμα διαφήμισης Zhongshan BRT υπαίθριο.

Το 2016, αναπτύξαμε το νεώτερο ultra-thin διαφημιστικό φορέα, και επεκτείναμε τον υπαίθριο φορέα νοτιοδυτική αγορά ΣΟ επιτυχώς, οι οποίοι άφησαν το εμπορικό σήμα ΒΈΤΟ που είναι όλο και περισσότερο δημοφιλές. Συγχρόνως, πωλήσαμε τον τηλεοπτικό τοίχο σε μια επιχείρηση ομάδας σε Jilin, ο φορέας μας αναγνωρίστηκε από Shenzhen εφημερίδα, και πήρε το aggrement coopertation.

Το 2017, πήραμε την ενέργεια - η πιστοποίηση αποταμίευσης του τηλεοπτικού τοίχου LCD, εκτός αυτού, η τεντωμένη οθόνη διαφήμισης φραγμών δημοσιεύθηκε στην αγορά. Η Ινδία εισήγαγε το περίπτερο αφής έρευνας batch από μας, και το ψηφιακό σύστημα σηματοδότησής μας εγκαταστάθηκε στο διεθνή αερολιμένα Xianyang, ect.

Το 2018, καταχωρήσαμε το νέο εμπορικό σήμα «V2», εκτός αυτού, ομάδα Ε&Α βγήκαμε περίπτερο βιβλίο-στροφής και δημοσιεύσαμε στην αγορά. Ο διαφημιστικός φορέας ήταν batch που εξήχθη στις αγορές της Ευρώπης και της Αμερικής. Κρατάμε πάντα και χαράξαμε η νεώτερη αγορά.

Για να γίνουμε περιεκτικότεροι και ανταγωνιστικοί, καθιερώσαμε τη Co. τεχνολογίας ΒΕΤΟ Dongguan, ΕΠΕ το 2019. Εκτός αυτού, 3 προϊόντα νέου τύπου προωθούν: double-sided περίπτερο, πολυ πίνακας αφής, φορέας πλαισίων φωτογραφιών. Συγχρόνως, υπερβαίνον αξία million-dollar εξαγωγής μας το Μάρτιο!

Κίνα Dongguan VETO technology co. LTD Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Dongguan VETO technology co. LTD Εταιρικό Προφίλ 1

Υπηρεσία

Το ΒΕΤΟ που αφιερώνεται στον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και τη στοχαστική εξυπηρέτηση πελατών, έμπειρα μέλη προσωπικού του ΒΕΤΟ είναι πάντα διαθέσιμο για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας και να εξασφαλίσει πλήρη ικανοποίηση πελατών. Εμμένοντας στην επιχειρησιακή αρχή των αμοιβαίων οφελών, που αφιερώνεται στον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και τη στοχαστική εξυπηρέτηση πελατών, τα πεπειραμένα μέλη προσωπικού μας είναι πάντα διαθέσιμα για να συζητήσουν τις απαιτήσεις σας και να εξασφαλίσουν πλήρη πελάτη satisfaction.VETO είχαν μια καλή φήμη μεταξύ των πελατών μας λόγω των τέλειων υπηρεσιών, των ποιοτικών προϊόντων και των ανταγωνιστικών τιμών μας.Κίνα Dongguan VETO technology co. LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Η ομάδα μας

Το ΒΕΤΟ είναι σε αυτήν την βιομηχανία πάνω από 7 έτη, επιμένουμε στην παροχή του προϊόντος καλής ποιότητας την ιδιαίτερη υπηρεσία τους σε όλους πελάτες μας.
Κίνα Dongguan VETO technology co. LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Αφήστε ένα μήνυμα