Dongguan VETO technology co. LTD

  • Κίνα Dongguan VETO technology co. LTD Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Dongguan VETO technology co. LTD Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Dongguan VETO technology co. LTD Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Dongguan VETO technology co. LTD Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Dongguan VETO technology co. LTD Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Dongguan VETO technology co. LTD Εταιρικό Προφίλ
Κύρια Αγορά Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Εξαγωγέας, Πωλητής
Μάρκες ΒΕΤΟ
Αριθμός Υπαλλήλων 80~120
Ετήσιες πωλήσεις 18000000-30000000
Ιδρύθηκε Έτος 2012
Εξαγωγή pc 70% - 80%

Εισαγωγή

Η Co. τεχνολογίας ΒΕΤΟ, ΕΠΕ, που καθιερώνεται το 2012, είναι ένας επαγγελματικός κατασκευαστής που συμμετέχεται στην παραγωγή, την πώληση και την υπηρεσία. Το ΒΕΤΟ καλύπτει έναν τομέα 3000 τετραγωνικών μέτρων και περίπου 100 employees.VETO έχουν πάνω από 25 ομάδες ανάπτυξης προϊόντος και τους δομικούς μηχανικούς. Το ΒΕΤΟ έχει την πλούσια εμπειρία στην εμπορική βιομηχανία επίδειξης LCD. Οι ετήσια πωλήσεις υπερβαίνουν $20 million.VETO που τα κύρια προϊόντα περιλαμβάνουν το ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης LCD, τεντωμένη επίδειξη φραγμών, τηλεοπτικός τοίχος LCD, ο τοίχος τοποθετεί την επίδειξη οθόνης αφής, διαλογικό Whiteboard, ψηφιακή αφίσα. Το ΒΕΤΟ μπορεί να προσαρμόσει τις επιδείξεις από 5 έως 100 ίντσα. Εκτός αυτού, το ΒΕΤΟ που κάνει τις μεγάλες προσπάθειες να αναπτυχθούν τα νέα προϊόντα για να συναντήσει τα διαφορετικά προϊόντα requirements.VETO πωλεί καλά στις ΗΠΑ, UK, Γαλλία, Γερμανία, Ντουμπάι, Μαλαισία, Βραζιλία, το εργοστάσιο etc.VETO είναι κάτω από την πιστοποίηση του ISO 9001. Πολλά από τα προϊόντα μας πιστοποιούνται επίσης, από το CE, το Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας, τη FCC και RoHS .VETO που αφιερώνονται στον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και η στοχαστική εξυπηρέτηση πελατών, έμπειρα μέλη προσωπικού του ΒΈΤΟ είναι πάντα διαθέσιμη για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας και να εξασφαλίσει πλήρη ικανοποίηση πελατών. Εμμένοντας στην επιχειρησιακή αρχή των αμοιβαίων οφελών, που αφιερώνεται στον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και τη στοχαστική εξυπηρέτηση πελατών, τα πεπειραμένα μέλη προσωπικού μας είναι πάντα διαθέσιμα για να συζητήσουν τις απαιτήσεις σας και να εξασφαλίσουν πλήρη πελάτη satisfaction.VETO είχαν μια καλή φήμη μεταξύ των πελατών μας λόγω των τέλειων υπηρεσιών, των ποιοτικών προϊόντων και των ανταγωνιστικών τιμών μας. ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ επίσης τον ευπρόσδεκτο cOem και τους ευπρόσδεκτους πελάτες ODM orders.VETO θερμά από για να συνεργαστεί στο εσωτερικό και στο εξωτερικό με μας για την κοινή επιτυχία.

 

Κίνα Dongguan VETO technology co. LTD Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Dongguan VETO technology co. LTD Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα Dongguan VETO technology co. LTD Εταιρικό Προφίλ 2

Ιστορία

  Τεχνολογία VETOΗ Co. Ltd., που ιδρύθηκε το 2012, έχει σημειώσει μεγάλα επιτεύγματα μέσα σε ένα χρόνο ενώ διεύρυνε την αγορά.
Το 2014, όχι μόνο λανσάραμε τη νέα συσκευή αναπαραγωγής διαφημίσεων LCD, αλλά περάσαμε και λάβαμε πολλές πιστοποιήσεις, όπως Έκθεση δοκιμής του Τρίτου Ερευνητικού Ινστιτούτου της Σαγκάης, Υπουργείο Δημόσιας Ασφάλειας, ISO9001, που κάνει το προϊόν μας πιο αξιόπιστο.
Το 2015, πραγματοποιήσαμε πολλά επιτυχημένα έργα: παρτίδα εξαγωγήςυπαίθριο περίπτεροστο ΗΒ·υπέγραψε μονοετή συμφωνία συνεργασίας με ινδική εταιρεία·κέρδισε το υπαίθριο έργο του Huawei Industrial Park.απέκτησε το έργο υπαίθριας διαφήμισης Zhongshan BRT.

Το 2016, αναπτύξαμε το νεότερο εξαιρετικά λεπτό πρόγραμμα αναπαραγωγής διαφημίσεων και επεκτείναμε με επιτυχία τη συσκευή αναπαραγωγής εξωτερικού χώρου στη νοτιοδυτική αγορά της CN, γεγονός που επέτρεψε τη μάρκα VETO να γίνει όλο και πιο δημοφιλής.Ταυτόχρονα, πουλήσαμε video wall σε μια εταιρεία του ομίλου στο Jilin, ο παίκτης μας αναγνωρίστηκε από την εφημερίδα Shenzhen και λάβαμε συμφωνία συνεργασίας.

Το 2017, λάβαμε την πιστοποίηση εξοικονόμησης ενέργειας τουLCD video wall, εξάλλου, δημοσιεύτηκε στην αγορά η τεντωμένη οθόνη διαφήμισης μπαρ.Η Ινδία εισήγαγε από εμάς το κιόσκι αφής έρευνας παρτίδων και η ψηφιακή μας σήμανση εγκαταστάθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Xianyang, κ.λπ.

Το 2018, κατοχυρώσαμε το νέο εμπορικό σήμα «V2», επιπλέον, η ομάδα Ε&Α βγήκε σε περίπτερο και δημοσιεύτηκε στην αγορά.Οι παίκτες της διαφήμισης εξήχθησαν παρτίδες στις αγορές της Ευρώπης και της Αμερικής.Παραμένουμε πάντα ενεργοί και κυνηγάμε τη νεότερη αγορά.

Για να γίνουμε πιο ολοκληρωμένοι και ανταγωνιστικοί, ιδρύσαμε την Dongguan VETO technology Co., Ltd το 2019. Επιπλέον, κυκλοφορούν 3 νέα είδη προϊόντων: κιόσκι διπλής όψης, τραπέζι πολλαπλής αφής, συσκευή αναπαραγωγής κορνίζας.Ταυτόχρονα, η αξία των εξαγωγών μας ξεπέρασε τα εκατομμύρια δολάρια τον Μάρτιο!

Κίνα Dongguan VETO technology co. LTD Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Dongguan VETO technology co. LTD Εταιρικό Προφίλ 1

Υπηρεσία

Το ΒΕΤΟ που αφιερώνεται στον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και τη στοχαστική εξυπηρέτηση πελατών, έμπειρα μέλη προσωπικού του ΒΕΤΟ είναι πάντα διαθέσιμο για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας και να εξασφαλίσει πλήρη ικανοποίηση πελατών. Εμμένοντας στην επιχειρησιακή αρχή των αμοιβαίων οφελών, που αφιερώνεται στον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και τη στοχαστική εξυπηρέτηση πελατών, τα πεπειραμένα μέλη προσωπικού μας είναι πάντα διαθέσιμα για να συζητήσουν τις απαιτήσεις σας και να εξασφαλίσουν πλήρη πελάτη satisfaction.VETO είχαν μια καλή φήμη μεταξύ των πελατών μας λόγω των τέλειων υπηρεσιών, των ποιοτικών προϊόντων και των ανταγωνιστικών τιμών μας.Κίνα Dongguan VETO technology co. LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Η ομάδα μας

Το ΒΕΤΟ είναι σε αυτήν την βιομηχανία πάνω από 11 έτη, επιμένουμε στην παροχή του προϊόντος καλής ποιότητας την ιδιαίτερη υπηρεσία τους σε όλους πελάτες μας.
Κίνα Dongguan VETO technology co. LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Αφήστε ένα μήνυμα