Νέο άφιξη Σταθείτε δίπλα μου φορητή τηλεόραση

November 13, 2023
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Νέο άφιξη Σταθείτε δίπλα μου φορητή τηλεόραση

 

1Προαιρετικό μέγεθος οθόνης αφής, με εξαιρετικά οπτικά εφέ
21.5 ιντσών / 27 ιντσών / 32 ιντσών φορητή τηλεόραση με ανάλυση 1920x1080 pixels, παρέχοντας μια οπτική εμπειρία υψηλής ευκρίνειας. 8bit-16.7M χρώμα, η εικόνα είναι πιο φυσική,Η ευαίσθητη εικόνα είναι πραγματικά χωρίς λεκέδες.
2.Προσπέλαση σε διάφορες εφαρμογές μέσω του Google Play Store
Κάθε εφαρμογή που είναι διαθέσιμη στο Google Play Store μπορεί εύκολα να μεταφορτωθεί και να εγκατασταθεί. Με έως και 8GB RAM και 128GB εσωτερική αποθήκευση, μπορείτε να τρέξετε όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές με ευκολία.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Νέο άφιξη Σταθείτε δίπλα μου φορητή τηλεόραση  0

3. Ρυθμίσιμη οθόνη για άνετη προβολή
Η οθόνη μπορεί να ρυθμιστεί σε διαφορετικές γωνίες μέσω προσαρμογής ύψους προς τα πάνω και προς τα κάτω, περιστροφής αριστεράς και δεξιάς και κλίσης εμπρός και πίσω για να παρέχει καλύτερη εμπειρία προβολής.Αυτό σας επιτρέπει να παρακολουθείτε βίντεο άνετα από οπουδήποτεΕίτε κάθεσαι είτε ξαπλώνεις.
4. Αποσυναρμολογητέο σχεδιασμό, βολικό για χρήση οποτεδήποτε και οπουδήποτε
Η φορητή τηλεόραση έρχεται με αφαιρούμενο στέλεχος φόρτισης και ενσωματωμένη μπαταρία που διαρκεί έως 5,5 ώρες, καθιστώντας την ένα κέντρο κινητής ψυχαγωγίας.Μπορείτε να το μετακινήσετε ελεύθερα σε διάφορα μέρη του σπιτιού σας, είτε είναι το σαλόνι, η τραπεζαρία, η κουζίνα, η κρεβατοκάμαρα, ή ακόμα και έξω, ανάλογα με την τοποθεσία σας.
5Ασύρματη και καλωδιακή προβολή, εύκολη κοινή χρήση
Οι φορητές τηλεοράσεις μας προσφέρουν ασύρματες και καλωδιακές επιλογές, δίνοντάς σας την ευελιξία να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να μοιραστείτε εύκολα το αγαπημένο σας περιεχόμενο από το τηλέφωνό σας,tablet ή υπολογιστή με τους ανθρώπους γύρω σας.