ΒΕΤΟ εξαιρετικά στενό δευτερεύον LCD που συνδέει το παράδειγμα οθόνης

November 7, 2019
τα τελευταία νέα της εταιρείας για ΒΕΤΟ εξαιρετικά στενό δευτερεύον LCD που συνδέει το παράδειγμα οθόνης

Η εξαιρετικά-στενός-άκρη LCD 55 ίντσας που συνδέει την οθόνη που αγοράζεται από ένα φορολογικό γραφείο σε Gansu έχει τεθεί επιτυχώς σε λειτουργία, και η εργασία εγκαταστάσεων και διόρθωσης έχει ολοκληρωθεί και εισήγαγε επίσημα τον κανονικό τρόπο εργασίας. Η εξαιρετικά-στενός-άκρη LCD 55 ίντσας που συνδέει την οθόνη χρησιμοποιούμενη για το σκοπό αυτό χρησιμοποιείται για την προώθηση φορολογικής γνώσης, που υποστηρίζει το πνεύμα καθαρός και τίμιος, και που παρουσιάζει εργασία του φορολογικού γραφείου.
Ο επαγγελματικός εξαιρετικά-στενός σχεδιασμός του προγράμματος, το χάσμα ραψίματος φθάνει σε 0.88mm, και η άμεσος-ανάψοντη πηγή φωτός των οδηγήσεων έχει μια μακρύτερη ζωή υπηρεσιών και ισχυρές λειτουργίες. Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί ένα ultra-thin bezel σχέδιο εύκολα και ελαστικά διαμορφώνει έναν τηλεοπτικό τοίχο, παρουσιάζοντας μια ρεαλιστική, έξοχη και εντυπωσιακά μεγάλη εικόνα. Η μείωση του πλάτους των συνόρων καθιστά τις οθόνες σχεδόν άνευ ραφής, παρουσιάζοντας μεγάλη οθόνη, υψηλή ανάλυση, υψηλή επίδειξη αντίθεσης HD.
Μετά από την ολοκλήρωση του μικροϋπολογιστής-στενού εξαιρετικά-στενού LCD που συνδέει την οθόνη, τα επιδειχθείσες αποτελέσματα και οι λειτουργίες έχουν κερδίσει τον ομόφωνο έπαινο των ηγετών του φορολογικού γραφείου Gansu. Το ΒΕΤΟ είναι προμηθευτής των εμπορικών προϊόντων επίδειξης και των γενικών λύσεων, και θα συνεχίσει να εστιάζει στον εμπορικό τομέα.