Οθόνη φραγμών ΒΕΤΟ κατάστημα ναυαρχίδων HUAWEI της Γαλλίας στο πρώτο

March 17, 2020
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οθόνη φραγμών ΒΕΤΟ κατάστημα ναυαρχίδων HUAWEI της Γαλλίας στο πρώτο

Στις 6 Μαρτίου 2020, κατάστημα ναυαρχίδων Huawei πρώτο στη Γαλλία που ανοίγουν επίσημα στο Παρίσι.

Η οθόνη φραγμών του ΒΕΤΟ ήταν τυχερή να συνεργαστεί με Huawei, και το πρόγραμμα που διάρκεσε αρκετούς μήνες παρουσιάστηκε τελικά τέλεια. Ελάτε και δοκιμάστε την άγρια σύγκρουση της τεχνολογίας και της κλασσικής τέχνης.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οθόνη φραγμών ΒΕΤΟ κατάστημα ναυαρχίδων HUAWEI της Γαλλίας στο πρώτο  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οθόνη φραγμών ΒΕΤΟ κατάστημα ναυαρχίδων HUAWEI της Γαλλίας στο πρώτο  1

Η οθόνη φραγμών LCD μπορεί να κοπεί σε οποιοδήποτε μέγεθος σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη, και το πάχος της ενότητας φραγμών LCD μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.
Η οθόνη που 450 φραγμών LCD ψείρες, 700 ψείρες, 1000 ψείρες, 1500nits, υπαίθρια υψηλή φωτεινότητα είναι προαιρετικά, μπορεί επίσης να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών.
Η οθόνη φραγμών LCD χρησιμοποιείται ευρέως στο λεωφορείο, υπόγειος, αερολιμένας, λεωφόρος αγορών, έλεγχος ασφάλειας, κατάστημα εμπορικών σημάτων, εστιατόριο και ούτω καθεξής.

 

Ο λόγος για τον οποίο μας επιλέξτε;
1. Έχουμε το cErp μας του κύριου κατασκευαστή για το ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης και τηλεοπτικού τοίχου LCD με πάνω από 12 έτη εμπειρίας τα προϊόντα.
2. Θα μπορούσαμε να παρέχουμε την υπηρεσία OEM/ODM για όλα τα είδη πελατών. Η επαγγελματική ομάδα υποστήριξής μας θα συντηρήσει on-line 24 ώρες για τους πελάτες.
3. Έχουμε δείγματα ενός τα πολύ ισχυρά ποιοτικού ελέγχου είμαστε πάντα διαθέσιμοι για τον έλεγχο της ποιότητας και μπορούμε να αποσταλούμε σε σας πολύ γρήγορα.
4. Τα δείγματα είναι πάντα διαθέσιμα για τον έλεγχο της ποιότητας και μπορούν να αποσταλούν σε σας πολύ γρήγορα.
5. Δυνατότητα σχεδίου: έργο τέχνης/εγχειρίδιο οδηγίας/σχέδιο προϊόντων σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη.
6. Έχουμε τα συστήματα cErp μας: Κοντύντε τους χρόνους μολύβδου με χαμηλό κόστος με τον απαντητικό προγραμματισμό παραγωγής.
7. Εξουσιοδότηση (έτος 1-3).