Γραμμή Παραγωγής

  • Dongguan VETO technology co. LTD γραμμή παραγωγής κατασκευαστή
  • Dongguan VETO technology co. LTD γραμμή παραγωγής κατασκευαστή

Το ΒΕΤΟ τα συστημικά μέρη στην πρόοδο του προϊόντος LCD:  το εργοστάσιο μετάλλων φύλλων, εργοστάσιο περιφράξεων, τμήμα ενότητας, συγκεντρώνει το τμήμα…

 

Dongguan VETO technology co. LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

 

Γράψιμο προγράμματος

 

Θα εκπλαγείτε ευχάριστα από την επαγγελματική ομάδα ανάπτυξης λογισμικού μας. Όλα τα λογισμικά για την ψηφιακή επίδειξη LCD αναπτύσσονται από τους ανώτερους μηχανικούς λογισμικού μας ανεξάρτητα.

 

Το σύστημά μας αναπτύσσεται βασισμένος στα παράθυρα και αρρενωπός. Για το νέο ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης, οι μηχανικοί προ-θα εγκαταστήσουν απαραίτητο APP. Όταν λαμβάνετε τις συσκευασίες σας, όλη που πρέπει να κάνετε είναι μια απλή οργάνωση μετά από ανάβει, και είστε έτοιμοι να πάτε. Εάν έχετε τα ειδικά αιτήματα με το λογισμικό μας, μπορείτε να το προσαρμόσετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Εάν έχετε το λογισμικό σας, μπορούμε επίσης να προ-το εγκαταστήσουμε από το εργοστάσιο.

 

Dongguan VETO technology co. LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

 

Κοπή λέιζερ

 

Οι λέξεις κλειδιά που καθορίζουν τη one-time διαμόρφωση της κατοικίας μετάλλων φύλλων ψηφιακής επίδειξης LCD είναι διαδικασία κοπής και κάμψης λέιζερ. Όταν πρέπει να πάρετε μια τέλεια περίφραξη, μπορείτε μόνο να κάνετε έτσι από την κάμψης μηχανή κοπής λέιζερ και σε ένα πέρασμα. Η κατοικία της μηχανής έχει τις ακριβείς τρύπες και τις διαστάσεις, οι οποίες επιτυγχάνονται με την κοπή και την κάμψη λέιζερ.

 

Dongguan VETO technology co. LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

 

Αφότου εισάγεται το σχέδιο στον υπολογιστή και έπειτα το λέιζερ που προγραμματίζονται, ο κόπτης λέιζερ κόβει αυτόματα το σωστό μέγεθος σύμφωνα με το σχέδιο και κόβει τις τρύπες στο μέταλλο φύλλων.

 

Το μέταλλο φύλλων περικοπών τίθεται στην κάμπτοντας μηχανή, και η κάμπτοντας μηχανή διπλώνει το μέταλλο φύλλων στη μορφή της περίφραξης, διαμορφώνοντας το στο ένα πηγαίνετε, το οποίο είναι πιό επίπεδο και ομορφότερο από χειρωνακτικός-διπλώνοντας.

 

Το ημιτελές προϊόν μετά από να κάμψει, και έπειτα μια σειρά διαδικασίας: ενώνοντας στενά, αλέθοντας, καρφώνοντας, χρωματίζοντας και άλλος η επεξεργασία, αυτό γίνεται ένα πλήρες σύνολο ψηφιακής κατοικίας μετάλλων φύλλων συστημάτων σηματοδότησης LCD.

 

Dongguan VETO technology co. LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

 

 

Συγκεντρώνοντας οθόνες διαφήμισης

 

Όλα είναι έτοιμα να πάνε. Η γραμμή συνελεύσεων εγκαθιστά το μετριασμένο γυαλί, την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, τον ενισχυτή, τη μητρική κάρτα, την οθόνη LCD, backlight και άλλα συστατικά στην ενσωματωμένη μηχανή διαφήμισης. Το προσωπικό παραγωγής κτενίζει τα συνδέοντας καλώδια για να τα καθορίσει στη μηχανή διαφήμισης.

 

Εάν χρειαστείτε τα προσαρμοσμένα προϊόντα, καλωσορίστε για να μοιραστείτε τα σχέδια σχεδίου σας με μας, και θα κάνουμε τις διαταγές σύμφωνα με τα σχέδιά σας που ικανοποιούν τις απαιτήσεις cOem σας. Εάν δεν έχετε καμία ιδέα για το σχέδιο σχεδίων, μπορούμε να οδηγήσουμε το σχέδιο, και πρέπει ακριβώς να το οριστικοποιήσετε.

 

Dongguan VETO technology co. LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

Dongguan VETO technology co. LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

 

 

Δοκιμή γήρανσης

 

Όλα τα συστατικά πρέπει να περάσουν από μια 24ωρη δοκιμή γήρανσης μετά από τη συνέλευση, να εξασφαλίσουν την αξιοπιστία ολόκληρης της μηχανής από το εργοστάσιο. Όταν λαμβάνετε τη διαφήμισή μας όλες οι μηχανές, σιγουρευτείτε ότι όλη η τη μηχανή διαφήμισης μπορεί να προσαρμοστεί στα διάφορα περιβάλλοντα κατά λειτουργία, και λειτουργήστε αποτελεσματικά και διαρκώς για περισσότερο από 60.000 ώρες.

 

 

Δοκιμή εργοστασίων

 

Μετά από τις μηχανές ολοκληρώστε τη δοκιμή γήρανσης, πρέπει να εξεταστούν από την εξασφάλιση ποιότητας συνολικά, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας, της εμφάνισης, της γλώσσας, των βοηθητικών προδιαγραφών, των σημαδιών λογότυπων, των συσκευάζοντας κιβωτίων, κ.λπ.

 

 

Συσκευασία και ναυτιλία

 

Μόλις ολοκληρώσουν οι μηχανές LCD όλες τις δοκιμές και καθαριστούν, το ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης διαφήμισης θα συσκευαστεί σε ένα κιβώτιο με ένα ξύλινο πλαίσιο έξω από το κιβώτιο.

 

Όταν τα προϊόντα συσκευάζονται, θα παραδοθούν σε σας από το εργοστάσιο αεροπορικώς σαφή, το σκάφος, κ.λπ.

 

Dongguan VETO technology co. LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6

OEM / ODM

Με βάση την άριστη ομάδα Ε&Α και την επαγγελματική γραμμή παραγωγής, η τεχνολογία ΒΈΤΟ είναι αρκετά ισχυρή να παρέχει το cOem ή την υπηρεσία ODM της ψηφιακής επίδειξης LCD.

 

Με τη δέσμευσή μας για τη μακροπρόθεσμη συνεργασία, μας βοηθά κατά ένα μεγάλο μέρος για να επιτύχει τη μεγάλη επιτυχία. Πολλοί από τους συνεργάτες cOem μας έχουν συνεργαστεί με μας για χρόνια, συμπεριλαμβανομένου Huawei, Walmart, Uniqlo, της China Mobile, διασταύρωση, Midea, της Τράπεζας της Κίνας, της KFC, Petro Κίνα, Tencent, Dongfeng Fengxing, της Κίνας Unicom, TCL, κ.λπ.

 

Κάθε χρόνο, εξάγουμε πολύ cOem και το ψηφιακό siganage σε όλο τον κόσμο, όπως το πάτωμα που στέκεται το ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης, διαλογική οθόνη αφής, εμπορικός τοίχος videl, φορητό πτυσσόμενο ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης, τεντωμένη επίδειξη φραγμών LCD, περίπτερο θερμοκρασίας, υπαίθριο σύστημα σηματοδότησης επίδειξης, τα intractive και συνεχή προϊόντα κ.λπ. τους βοηθούν να ανοίξουν την καλή αγορά, και να κερδίσουν περισσότερους πελάτες.

 

Όταν πρέπει να κάνετε έναν cOem μεγάλης ποσότητας ή μια διαταγή ODM, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με προκειμένου να εξασφαλίσετε το μέγεθος φορμών, τον όγκο παραγωγής και το χρόνο παράδοσης. Αυτοί οι πεπειραμένοι τεχνικοί ξέρουν πώς να κάνουν τη γρήγορη και σταθερή παραγωγή σύμφωνα με τα σχέδια σχεδίου σας.

 

 

Πελάτης-συγκεκριμένη διαδικασία σχεδίου μηχανών διαφήμισης LCD:

 

Η επαφή - επιβεβαιώστε την απαίτηση - σχέδιο σχεδίου - επιβεβαιώστε το σχέδιο - αδιαβροχοποίηση - επιβεβαιώστε το δείγμα - επιβεβαιώνει τη δοκιμή γήρανσης συσκευασίας - παραγωγή - - επιθεώρηση - στέλνοντας

 

Dongguan VETO technology co. LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Ε & Α

Κρατάμε πάντα τη μέγιστη ζωτικότητα, και προσπαθούμε να φρουρήσουμε τη στρατηγική Ε&Α μας. Το ΒΕΤΟ επενδύει το κεφάλαιο 20% στην Ε&Α κάθε χρόνο, εισάγει ενεργά και μαθαίνει την τεχνολογία εξεχουσών θέσεων της μηχανής διαφήμισης LCD, ακολουθεί τις πληροφορίες αγοράς και οι προσανατολισμένες στους πελάτες τιμές, παρέχουν τις έγκαιρες και αξιόπιστες λύσεις ψηφιακής επίδειξης LCD.

 

Είμαστε αυστηροί με την ομάδα Ε&Α μας, που παρέχει τις καινοτόμες και μεγάλης αξίας λύσεις επίδειξης διαφήμισης LCD. Προσπαθούμε να μετασχηματίσουμε την Ε&Α σε R&B (έρευνα & επιχείρηση).

 

Κάτι θαυμάσιο συμβαίνει…

Αφήστε ένα μήνυμα